2500 κανάλια TV στο intenet- FREE

Photobucket
Γιορτές έχουμε, λίγος χρόνος παραπάνω μένει, 2500 τηλεοπτικά κανάλια μέσω internet θα ικανοποιήσουν αρκετά γούστα. Ανάμεσά τους Eurosport, Al Jazeera, Milan TV, mουσικά κανάλια, Sport κλπ... Kαι το βασικό, ενημερώνεται ο κατάλογος με τα κανάλια αυτόματα ώστε να δουλεύουν όλα!
[Download JLC Internet TV]

 • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΟ!

  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

 • ;-) Xαίρομαι!!

 • Αντρέα, είμαι ένας παλιός αναγνώστης σου (πριν φύγεις για τα ξένα) μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Ψάχνω το αντίστοιχο πρόγραμμα για mac, υπάρχει κάτι; Εάν βρεις λίγο χρόνο να μου απαντήσεις θα το εκτιμούσα, αν όχι δεν πειράζει καλή καρδιά.

 • Γιατί δεν κάνεις μια εγκατάσταση το parallels deskop και να τρέξεις windows 7 εκεί? |Μπορείς να έχεις όποιο πρόγραμμα θες καθώς τα mac ΔΕΝ φημίζονται για την ποικιλία σε προγράμματα ελληνικού περιεχομένου ...

 • Εδώ κάνω το σταυρό μου που βρήκα την ησυχία μου από τότε που αγόρασα mac και εσύ μου λες να ξαναματαπιαστώ με τα windows; Μα καλά δε με λυπάσαι καθόλου; Κάθε λίγο και λιγάκι virus και format, είχα ξεπαραδιαστεί ο άνθρωπος! Εσύ τα ξέρεις και τα φέρνεις βόλτα, αλλά εγώ ρωτώντας πάω στη πόλη. Άσε που διάβασα στη σελίδα τους ότι θέλει να έχω τα active x στον IE ενεργοποιημένα, για να παίξει αυτό το πρόγραμμα, οπότε άσε καλύτερα μη μπλέκω. Είπα μήπως υπήρχε τίποτα αντίστοιχο, αλλά αφού δεν υπάρχει δεν πειράζει.

  Πάντως εσύ πρόλαβες και έφυγες πριν τη συμφορά, γιατί από τότε έχουμε πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ στην Ελλαδίτσα... μας βλέπω να χρεοκοπούμε.

 • Εγώ απλά το κατάλαβα νωρίς φίλε μου. Και όσον αφορά τα windows, για μένα μιλώντας, όσο είναι σε τέτοια επίπεδα δεν ξαναγυρνώ εκει. Το macbook μου το λατρεύω.

 • Δοκίμασε το VLC player -> file -> Services Discovery -> Channels.com ... έχει μπόλικο πράγμα εκει.

 • Σε ευχαριστώ πολύ Ανδρέα, μιας και το έχω ήδη το vlc και το χρησιμοποιώ, θα το κοιτάξω σίγουρα αυτό το Services Discovery που λες για να δω τι κανάλια έχει.

  Γράψε και κανά κειμενάκι με τις εντυπώσεις σου από εκεί που είσαι και πως περνάει η ζωή στα ξένα άμα θες και βρεις λίγο χρόνο, γιατί εγώ στο αμέρικα δεν υπάρχει περίπτωση να πάω, οπότε μόνο έτσι μπορώ να μάθω τίποτα. Άντε καλή συνέχεια πατριώτη και μη ρίξεις μαύρη πέτρα, γιατί αμα φύγουμε όλοι, θα γεμίσει η χώρα πακιστανούς και θα γίνουμε σαν την Αθήνα...