Φήμη: Τα επόμενα windows θα είναι Μultitouch

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Hταν να μην αρχίσει να παίζει με τα πολυ-αγγιγματικά η Μικρομεγάλη και φαίνεται ότι μετά την επίδειξη του Multitouch table κατευθύνεται στην επόμενη γενιά των windows που θα έχουν δυνατότητες να ελέγχουν περισσότερα του ενός αγγίγματα - περισσότερα και από το iphone.
Παρατηρήσεις:
1. Καλά κάνει, τα vista δεν μου αρέσουν καθόλου και όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερο [άκου κει τα 2 GB μνήμης να είναι μίνιμουμ, όταν ξεκίνησα μπορούσα να προγραμματίζω σε 2 - 360kb δισκέτες! Το SP1 RC1 για τα vista -είναι so far- 585MB!] 2. Το multitouch se συνδυασμό με τις OLED οθόνες [όταν γίνουν κι αυτές touchable] είναι εκρηκτικός συνδυασμός 3. Ζήλεψε ο Bill , τον Steve? 4. Καιρός να δούμε πρωτοποριακό interface στα windows 5. Νέα SDK στον ορίζοντα και καινούργια προγραμματιστικά εργαλεία 6. Το Minority Report θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα πιο γρήγορα. 7. Θέλετε να δουλεύετε με τα δάκτυλα?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
8. Εκείνα τα περίεργα cover δακτύλων για το iphone θα βγούν και για windows? 9. Αρχισαν να βγαίνουν φορητά με touchscreen [Toshiba και Dell Latitude XT Tablet PC] και με αναφορές για τα windows 7, πριν κάν πέσουν οι πρώτες releases. 10. Οτι και νά'ναι η όλη ιστορία πάει τουλάχιστον για το 2009...
Πάει ... ξέφυγα πάλι... [Based on]

  • Εσύ ξέφυγες; Εγώ να δεις...
    Με φανταστικά στο γραφείο με τα προαναφερόμενα windows, με ένα InviDesk, και να σχεδιάζω!!

    ΤΡΕΛΑ!!!!

  • Δηλαδή εμείς πρέπει τώρα να χαρούμε; Αν στα επόμενα Windows (που ποιος ξέρει πότε θα βγούνε) η Microsoft εφαρμόσεις τεχνολογίες που η Apple χρησιμοποιεί σήμερα, εύλογο δεν είναι ν' αναρωτιόμαστε σε τι επίπεδο θα έχει φτάσει η δεύτερη;

  • Ενοείται ότι ήδη κατακρίνεται, τα vista είναι τεράστια και τα service pack, ακόμα πιο μεγάλα χωρίς να δίνουν κάτι έξτρα. Το θέμα είναι η Apple θα είναι το ίδιο καλή αν έχει ανοικτή αρχιτεκτονική? Και αν ναι γιατί δεν το κάνει? Γιατι δεν γίνεται MS στη θέση της MS...?

  • Αχ.. αν δεν είχα περιορισμούς σε προγράμματα και συμβατότητες.. με ένα Appple θα ήμουν και δεν θα είχα πρόβλημα με την υγεία μου!
    Ένα Apple την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!!