Που είναι η οικολογία μας?

Photobucket
Στο εξωτερικό ενεργοποιούνται, κατασκευάζοντας έργα υποδομής και παραγωγής ενέργειας. Στην πάνω photo, στην Γερμανία, τεράστιες ανεμογεννήτριες θα δώσουν "πράσινο" ρεύμα σε 4500 νοικοκυριά. Στην κάτω photo, στην Καλιφόρνια ένας σταθμός παραγωγής ρεύματος από τον ήλιο θα μπορεί να παράγει [από το 2009] 5 MegaWatt!
Εμείς τι κάνουμε?
Photobucket
[Via1][Via2]

 • Ανδρέα, εμείς μια χώρα που δεν έχουμε ηλιοφάνεια, κάμπους, και θάλασσα γιατί θέλεις να ενδιαφερθούμε για κάτι τέτοιο;

  Το 1 ηλιακό χωριό που υπάρχει στην Ελλάδα μας ΔΕΝ σου αρκεί;

  ΚΑΙ ας μην το συζητήσουμε σε τοπικό επίπεδο..

 • Σε τοπικό επίπεδ0 ξέρω ότι προσπαθούν για αιολικό χωριό αλλά είναι τόσα τα συμφέροντα που καταργούν την οποιαδήποτε ατομική πρωτοβουλία!

  Να βράσω την γραφειοκρατεία μας...!

 • Στο ερώτημα "Εμείς τι κάνουμε" προφανώς εννοείς την Ελλάδα …
  Σε πληροφορώ … ΤΙΠΟΤΑ !!!
  Και μάλιστα κοροϊδεύουμε και τον ταλέπορο πολίτη εξαγγέλλοντας "πομφόλυγες" για υπέρογκες επιδοτήσεις για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ηλιακή ενέργεια (φωτοβολταϊκά) και τον αφήνουμε εκτεθειμένο εδώ και 2 περίπου χρόνια από την εξαγγελία της επιδότησης.
  Πολλοί Έλληνες πολίτες έκαναν εταιρίες, μελέτες, πλήρωσαν ένα "κάρο" λεφτά για να προετοιμαστούν και αποτέλεσμα "0". Εκκρεμεί μια κακόμοιρη Υπουργική απόφαση !!! …
  Καμιά μέριμνα για παραγωγή Ανανεώσιμων Πυγών Ενέργειας !!!

 • ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ! Εχω φίλους που προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό αλλά μιλάμε για χοντρή κοροϊδία!!

 • Ένας φίλος έχει δαπανήσει πάνω απο 20.000 € σε μελέτες (ηλεκτρολογικές, περιβαλλοντικές, Η/Μ, Πολ. Μηχ. Οικονομοτεχνικές ... κλπ) έχει συστήσει 2 εταιρίες Ε.Ε. , τρέχουν τα έξοδα ... και εδώ και 2 χρόνια περιμένει ... (άγνωστο για πόσο)

 • Αυτοί ασχολούνται μόνο με όσους πηάδανε απο τα παράθυρα! Για τους σοβαρούς ανθρώπους στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μια λύση: η πόρτα της εξόδου!

  Είμαστε μια χώρα σε αδιέξοδο.