Κυριακάτικη Gadget Περιήγηση

Μια βόλτα στα τεχνολογικά δρώμενα, ο κυριακάτικος χρόνος μου είναι πολύτιμος για να ενημερωθώ και εγώ, που λόγω φόρτου εργασίας είναι αυτό το διάστημα αρκετά περιορισμένη:
Photobucket
Ξεκινώ από το πολύ όμορφο και ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ notebook U2E της ASUS που είναι ότι πρέπει για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας. Στα βασικά χαρακτηριστικά είναι οι SSD δίσκοι και η 11άρα οθόνη.
Photobucket
Θα συνεχίσω με έναν υπολογιστή που "κρύβεται" μέσα σε ένα τραπέζι και η χρησιμότητα του έγκειται στο να μπει το pc ακόμα και στην κουζίνα. Υποσυνείδητα μας περνάει το μύνημα, τα computer μπορούν να είναι παντού. Δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις ότι όλα χώρεσαν μέσα στο πάχος του τραπεζιού.
Photobucket
Η πρωτότυπη ιδέα για ένα φορητό που μπορεί να ... κόβεται στα 2, είναι το επόμενο που κατάφερε να μου τράβηξει την προσοχή και δεν είναι τυχαίο. Μπορείς να καλύψεις 2 άτομα σε περίπτωση ανάγκης και σε χαλεπούς καιρούς δεν είναι αμελητέο.
Photobucket
Στη συνέχεια μια πολύ έξυπνη ιδέα για πληκτρολόγια που είναι απλή αλλά και πολύ χρήσιμη σε ανθρώπους που είναι μεγάλοι σε ηλικία ή δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τις εφαρμογές του υπολογιστή: skins για πληκτρολόγια που αναφέρουν τι κάνουν τα πλήκτρα σε συγκεκριμένες εφαρμογές.
Photobucket
Οι εφημερίδες είναι έτοιμες να αλλαξουν χαρακτήρα και τρόπο έκδοσης? Ο κόσμος αλλάζει και το ηλεκτρονικό χαρτί ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του πιο δυναμικά αφού βελτιώνεται σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η Epson προχωράει δίνωντας 13.4-inch (A4-size) με ανάλυση 3104 × 4128.
Photobucket
Η LG δίνει μια νέα διάσταση, συγκεκριμένα 2 όψεων, στην τελματισμένη αγορά των TFT οθονών προχωρώντας στην παραγωγή οθόνης που θα είναι ορατή απο 2 πλευρές.