Τι είναι τελικά το Google Chrome OS ??

Ολοι ακούσαμε για το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, Chrome Os και πιθανότατα όλοι θέλουμε να το δοκιμάσουμε σε ένα pc. Τι είναι όμως στην ουσία του το Chrome OS. Γιατι να το θέλουμε και που μπορεί να είναι χρήσιμο, σε αυτή τη φάση της εξέλιξης του?
Το παρακάτω βίντεο είναι πολύ διαφωτιστικό! Και πάμε σε σκέψεις πάνω στο Chrome OS: - είναι εμφανές οτι οι παλιοι υπολογιστές με ένα τέτοιο λειτουργικό δεν είναι για πέταμα. - τα netboook θα ειναι οι πρώτοι αποδέκτες του νέου λειτουργικού - Τα smartphone πολύ πιθανό επίσης. - διαφέται μια αλλαγή στα λειτουργικά συστήματα για πρώτη φορά εδω και καιρό - H adobe μονο κουτή δεν είναι που προσπαθεί να χώσει με τα flash και air, όλο τον κόσμο σε έναν browser, ακόμα και με hardware acceleration μέσα στον browser. - για την ώρα δεν φαίνεται ο στόχος του να είναι τα highend μηχανάκια - αν μπορείς να πάιξεις pro evolution σε ένα "απλό" μηχάνημα μέσα στον browser και ταυτόχρονα να κάνεις chat, θα σε χάλαγε? - Ολος ο κόσμος πάει Online αλλά η αίσθηση αυτή γίνεται πιο απτή πια. - Αν έχεις να ασχοληθείς μόνο με τον browser το μόνο που θέλεις καλό πια είναι ένα antivirus. - Αν βλέπεις μόνο τον browser στην οθόνη, ότι κι αν δείχνει, θα τον βαρεθείς πιο γρήγορα? - Μια καλή δουλειά για το μέλλον ίσως είναι σχεδιαστής themes για browser!
Αλήθεια αν δες έχεις ιντερνετ ή το ίντερνετ είναι κακό και κόβεται... τι κάνεις? Αρα το ερώτημα πάει στο επίπεδο έχω καλό ιντερνετ ή ο υπολογιστής που έχω για το ιντερνετ θα σέρνεται έτσι κι αλλιώς?
LOL, Welcome Google Chrome OS! [Via]

  • που εισαι ζείς;
    χαθηκες ρεεεεεεεε
    τρυφωνας

  • Τρυφωνά μου! Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πουμε με ησυχία!